Apps per aprendre anglès

Apps per aprendre anglès

 

Per aquelles persones que aquest dies volen aprofitar per aprendre anglès, els proposem una llista d'aplicacions per aprendre diferents idiomes, inclòs l'anglès.

Us deixem una mostra del que trobareu en aquest apartat del  nostre blog.

 
DICCIONARI
 
Wordreference
Aplicació gratuïta amb diccionaris en diferents idiomes que permet consultar el significat de les paraules que no es coneixen i escoltar com es pronuncien, també buscar sinònims i conjugar.
 
APLICACIONS PER APRENDRE ANGLÈS
 
ABA English
Aplicació que ofereix recursos audiovisuals explicant lliçons de gramàtica en la llengua anglesa amb subtítols per ajudar a la comprensió. Es realitza un test previ per saber el nivell de l’usuari. S’ofereix una versió gratuïta i una de pagament amb la diferència que en la versió gratuïta s’ofereixen menys lliçons que en la de pagament.
 
English Central
English Central és una app per aprendre anglès. Simplement has de crear un compte i escollir un nivell i apareixeran diferents exercicis que mitjançant vídeos ensenyen noves paraules i frases.
 
Learn English Grammar
Learn English Grammar ofereix diferents pacs d’exercicis per aprendre anglès (beginner pack 1 i 2, elementary pack 1, 2 i 3, intermediate pack 1 i 2 i advanced 1 i 2). Els exercicis consisteixen a escollir quina és la frase correcta per definir una imatge. L’aplicació conté anuncis.
 
Pictoword
Joc de vocabulari en el qual l’usuari ha d'esbrinar una paraula a partir de la pista de dues imatges. El banc de paraules està en anglès. Es pot jugar amb tota la família. Conté anuncis.
 

02/06/2020 16:10 h.