Llibres electrònics gratuïts amb el teu carnet de la biblioteca

Llibres electrònics gratuïts amb el teu carnet de la biblioteca

T'agrada llegir llibres digitals, des del teu smartphone, tablet o PC? I penses que l'estiu és el millor moment per a llegir? Doncs ara t'ho posem fàcil!

Amb el carnet de la biblioteca pots fer ús del servei de préstec de llibres electrònics ofert pel Sistema de Lectura Pública de Catalunya, l' E-Biblio Catalunya.

Què és eBiblio Catalunya?

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

El servei l'ha promogut el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

El servei està disponible a l'adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s'hi pot accedir descarregant l'aplicació eBiblio disponible per iOS et Android.


Què puc trobar a eBiblio?

eBiblio ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques:

Obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre.
Obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc..

 

02/01/2020 19:20 h.