La Biblioteca Esteve Paluzie s’adhereix a la 8a edició del Code Club @ biblioteques de Catalunya

La Biblioteca Esteve Paluzie s’adhereix a la 8a edició del Code Club @ biblioteques de Catalunya

A partir del dissabte 1 de febrer i fins el 6 de juny de 2020 la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie oferirà un total de 10 tallers gratuïts de programació amb Scratch per a infants entre 7 i 12 anys.

 

Code Club a les biblioteques de Catalunya és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, que juntament amb Code Club Catalunya i les universitats UOC, UPC, UDG i UPF vol iniciar als infants a la programació d’ordinadors.

Els tallers oferts són gratuïts i gestionats per persones voluntàries, que en aquest cas són estudiants de grau de les quatre universitats adherides a la iniciativa. A través d’una interfície senzilla, els infants participants podran crear històries interactives, jocs, animacions i compartir els seus projectes amb altres usuaris en línia. El projecte pretén incentivar les vocacions científic-tecnològiques entre els infants i permet la intervenció de les famílies en el procés d'aprenentatge. 
 

Caldrà inscripció prèvia a la Biblioteca a partir del proper 17 de gener. Aforament limitat. Per a més informació contacteu amb la Biblioteca.

11/01/2020 12:55 h.