Vols aprendre a recitar els poemes de Rodari?

Vols aprendre a recitar els poemes de Rodari?

En el marc de la celebració del centenari del naixement de Gianni Rodari hem programat una activitat virtual per gaudir en família i recordar el mestre de la creativitat el proper 6 de juny a les 11h. Es tracta del taller “Poesia que fa fort! Taller de vers i dicció” a càrrec de l’actor David Anguera.

Per gaudir d’aquesta activitat que està adreçada al públic familiar amb infants a partir de vuit anys, i que es realitzarà a través de la plataforma zoom, cal inscriure’s aquí

Gianni Rodari va ser un experimentador de rimes, de poesies fàcils i gracioses on predominaven els jocs de paraules. Amb aquest taller d’expressió oral els participants aprendran a gaudir de la poesia jugant amb les paraules i recitant de manera clara i entenedora els pomes del geni Rodari.

El periodista i autor de literatura infantil Gianni Rodari és recordat per les seves tècniques creatives a l’hora d’impartir classes. L’autor, que va néixer l’any 1920 a la ciutat d’Omegna, al Piemont, i va morir el 1980 a Roma, comparava el seu treball d’escriptor per a nens i nenes amb el d’un fabricant de joguines, i volia que cada llibre seu absorbís tota la personalitat de l’infant de la mateixa manera que l’absorbeix una bona joguina.

02/06/2020 07:49 h.