Vols aprendre a narrar els contes de Gianni Rodari?

Vols aprendre a narrar els contes de Gianni Rodari?

En el marc de la celebració del centenari del naixement de Gianni Rodari hem programat una activitat virtual per gaudir en família i recordar el mestre de la creativitat el proper 30 de maig a les 11h. Es tracta del taller “Com contar un conte: fins a on saps contar?” a càrrec de l’actor David Anguera.

Per gaudir d’aquesta activitat que està adreçada al públic familiar amb infants a partir de vuit anys, i que es realitzarà a través de la plataforma zoom, cal inscriure’s aquí. Places exhaurides!!!

Gianni Rodari va escriure els contes més estrafolaris, divertits i enginyosos que mai s'han escrit però per gaudir-los com cal és necessari narrar-los bé. Amb aquest taller d’expressió oral els participants podran aprendre a explicar contes de manera emocionant mentre descobreixen l'increïble món de Gianni Rodari.

El periodista i autor de literatura infantil Gianni Rodari és recordat per les seves tècniques creatives a l’hora d’impartir classes. L’autor, que va néixer l’any 1920 a la ciutat d’Omegna, al Piemont, i va morir el 1980 a Roma, comparava el seu treball d’escriptor per a nens i nenes amb el d’un fabricant de joguines, i volia que cada llibre seu absorbís tota la personalitat de l’infant de la mateixa manera que l’absorbeix una bona joguina.

21/05/2020