I tu, ja els has llegit?

I tu, ja els has llegit?

El primer títol de la trilogia de Juan Gómez-Jurado, “La reina roja”, és el llibre més prestat a la Xarxa de Biblioteques Municipals durant el primer trimestre de l’any. La segueix “Canto jo i la muntanya balla” d’Irene Solà i la preqüela de la trilogia de Baztán de Dolores Redondo, “La cara norte del corazón”.

Pel que fa al préstec de llibres electrònics, la novel·la d’Eva Baltasar que parla de la solitud i el desig, “Boulder”, es posiciona en primer lloc. La segueixen  “El fill del xofer” de Jordi Amat i, finalment, “El colibrí” de Sandro Veronesi.

Pel que fa a les novel·les juvenils, continua en primera posició “Wonder” de R. J. Palacio, la segueix “Mentida” de Care Santos i en tercer lloc la novel·la d’Eloy Moreno sobre l’assatjament escolar “Invisible”.

Pel que fa a la poesia, s'imposa “Sense el dolor no hauríem estimat : antologia personal" de Joan Margarit, el segon i el tercer lloc l'ocupen "Antologia de poesia catalana: nova tria" i " El Cor quiet", respectivament.

Quant a la novel·la estrangera els títols més prestats són “Normal people” de Sally Rooney, “La Tresse : roman” de Laetitia Colombani i “The Flatshare” de Beth O'Leary.

El còmic d’adult més prestat ha estat “My hero acadèmia” de Kōhei Horikoshi; mentre que el còmic infantil més demanat ha estat “Naruto” de Masashi Kishimoto.

El conte infantil per a nens de 0 a 5 anys més prestat ha estat “De què fa gust la lluna?”; per a nens de 6 a 9 anys, “  Arriba el Sr. Flat!; i per als nens de 10 a 12 anys "Hotel Winterhouse”.

En l’àmbit audiovisual per adults s’imposa la pel·lícula “Parásitos”, seguida de “Joker”  i “Erase una vez en Hollywood”. Pel que fa a  les pel·lícules per als infants ocupa el primer lloc Frozen II”, seguida de “Abominable” i “Coco”.

Més informació:

27/04/2021 08:08 h.