Nou Club de lectura virtual

Nou Club de lectura virtual

L’escriptor begurenc Miquel Martín Serra serà l’encarregat de dinamitzar el proper Club de lectura virtual sobre la seva novel·la “La drecera”, guardonada amb el premi de narrativa de Maria Àngels Anglada. La lectura comença el proper 21 de setembre i recorda que és necessari inscriure’s.

La interacció entre lectors i conductors es farà a través de Tellfy, una app de comunicació instantània, i els continguts seran de l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els passos següents:

– Instal·lar Tellfy en el dispositiu
– Crear un usuari a Tellfy
– Sol·licitar l’admissió al club a través de l’enllaç que trobareu clicant al títol de cada club.

Si has estat admès al club (les places són limitades) et donarem les instruccions per al préstec dels documents digitals que hauràs de llegir.

Els clubs tindran una durada d’un mes. La dinàmica per a cada llibre serà semblant a la dels clubs de lectura presencials: en un primer moment, a través d’un vídeo i amb el suport d’altres documents, el conductor  donarà pautes, orientacions i claus de lectura; després, durant el període de lectura, els participants podran exposar els seus dubtes o comentaris a través de la plataforma de comunicació; finalment, els lectors i el conductor es trobaran per videoconferència per fer el comentari final de l’obra.

Els participants podran demanar en préstec el llibre de lectura a través de la plataforma eBiblio el dia que comenci el club.

En l’acceptació de sol·licituds es prioritzarà que un major nombre de persones puguin formar part d’un dels clubs de lectura.

Inici del club de lectura: dimarts 21 de setembre.
Trobada virtual: dimecres 6 d’octubre, a les 19.00 h

Places exhaurides 

Més informació:

09/09/2021