Reobertura del servei

Reobertura del servei

La Orden SND/399/2020, de 9 de mayo publicada pel Gobierno de España, ens diu que les biblioteques de les zones que estiguin en Fase 1 reobrir alguns dels seus serveis:

  • Préstec de documents
  • Retorn de documents
  • Informació bibliogràfica

I ho haurem de fer amb garanties d'higiene i seguretat per a tothom, tant pels usuaris com pels treballadors. A Sant Pol ja estem treballant per complir aquestes mesures, però encara necessitem un temps més. De moment, no tenim data de reobertura d'aquests serveis (intentarem que sigui el més aviat possible).

El que sí que sabem és que el primer que obrirem serà la bústia de devolucions perquè aneu tornant els llibres que teniu a casa i els poguem anar posant en quarantena. El següent pas serà obrir el servei de préstec de documents amb cita prèvia.

Sabem que teniu ganes de veure'ns. Nosaltres també. Així que us animem a seguir-nos a les xarxes socials per ser els primers en conèixer la data de reobertura.

Els nostres canals de comunicació són: Twitter, Facebook, Instagram, Web de l'Ajuntament, Butlletins i aquesta mateixa web.

 

 

Més informació:

18/05/2020