Música de nadal

Us imagineu un sopar de nadal etern? Les finestres estan tancades pel fred, l'excès de dolç i d'alcohol, i de tabac, i la falta de renovació d'oxigen van pujant a les galtes i al cap i un dels de la taula, s'aixeca, va cap a l'ordinador i posa aquesta playlist. De Manolo Escobar a Kiane Krall, del Club Super 3 a Nat King Cole... i tothom balla i canta, per què sabem totes les cançons i coneixem les emocions que expresen. Així és el nadal: una sopa enorme de sentiments comuns, entre el cursi i el trash, entre la familia i la soledat, entre l'estiu del tròpic i l'hivern del nord. Una melé festiva on la música pot desencadenar l'alegria, els plors. Una màquina emocional perfecta!

De Frank Sinatra a Mando Diao passant per les Ronettes, Louis Armstrong, Beach Boys, Bruce Springsteen, Aretha Franklyn o Whitney Houston. Hem preparat una selecció de nadales en anglès, un repàs cronològic a diferents estils musicals amb versions de cançons ben conegudes o temes nadalencs creats especialment per aquestes festes. Merry Christmas and happy New Year!

 

 

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

  A les biblioteques trobaràs:

 
Beyond Skin / Nitin Sawhney
Amunt! / Inspira
 
 
Afro bop alliance / Caribbean Jazz Project
The Liberator / Gustavo Dudamel
 
 
Des canyons aux étoiles / Olivier Messiaen
 
 
Survive / Hawk Garrison with Sly & Robbie
 
Un Món de nadales / Cris Juanico
 
 
 
Timeless / Goldie
Carrie & Lowell / Sufjan Stevens
 
Currents / Tame Impala
Hendra / Ben Watt
 
 
Anthology / Jaco Pastorius
Man & myth / Roy Harper
 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

La música nadalenca és un dels pilars de la música tradicional i forma una part important de l'educació musical dels pobles. Et proposem un viatge musical, ple de colors i textures, a través de nadales populars i música contemporània d'arreu del món. Ens acompanyes?

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 04/12/2017 Data de modificació: 12/12/2018