Música de nadal

S'apropen les festes de Nadal! T'agradaria regalar discos de música i no saps quin? O potser vols afegir-ne algun a la teva llista de desitjos?

Des de les biblioteques hem seleccionat una mostra de les opcions més interessants, també pots fer un viatge musical, ple decolors i textures, a través de nadales populars i música contemporània d'arreu del món o escoltar la llista de Spotify.

Esperem que aquests títols proposats et siguin d'utilitat i t'apropin encara més a l'apassionant món de la música. I recorda que tots aquests discos els pots trobar a les Biblioteques! Bones festes!

De Frank Sinatra a Mando Diao passant per les Ronettes, Louis Armstrong, Beach Boys, Bruce Springsteen, Aretha Franklyn o Whitney Houston. Hem preparat una selecció de nadales en anglès, un repàs cronològic a diferents estils musicals amb versions de cançons ben conegudes o temes nadalencs creats especialment per aquestes festes. Merry Christmas and happy New Year!

 

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

  A les biblioteques trobaràs:

 
Beyond Skin / Nitin Sawhney
Amunt! / Inspira
 
 
Afro bop alliance / Caribbean Jazz Project
The Liberator / Gustavo Dudamel
 
 
Des canyons aux étoiles / Olivier Messiaen
 
 
Survive / Hawk Garrison with Sly & Robbie
 
Un Món de nadales / Cris Juanico
 
 
 
Timeless / Goldie
Carrie & Lowell / Sufjan Stevens
 
Currents / Tame Impala
Hendra / Ben Watt
 
 
Anthology / Jaco Pastorius
Man & myth / Roy Harper
 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

La música nadalenca és un dels pilars de la música tradicional i forma una part important de l'educació musical dels pobles. Et proposem un viatge musical, ple de colors i textures, a través de nadales populars i música contemporània d'arreu del món. Ens acompanyes?

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 04/12/2017 Data de modificació: 12/12/2017