Música de nadal

La gent veu llums multicolors per tot arreu... s'acosta un altre cop el Nadal? Els avis, les àvies, els iaios i les iaies que són molt savis, expliquen que és una època màgica, uns dies per muntar el betlem o pessebre, per cagar el tió, per menjar pastissets de moniato, torrons i massapans, per buscar l'home dels nassos per Cap d'Any, per escriure la carta de reis... Però nosaltres tenim una cosa millor: una llista de cançons per ambientar, o no, aquestes escenes i que no us deixarà indiferents, els escollits de nadal i documents que trobareu a les biblioteques. Voleu descobrir-la?

De Frank Sinatra a Mando Diao passant per les Ronettes, Louis Armstrong, Beach Boys, Bruce Springsteen, Aretha Franklyn o Whitney Houston. Hem preparat una selecció de nadales en anglès, un repàs cronològic a diferents estils musicals amb versions de cançons ben conegudes o temes nadalencs creats especialment per aquestes festes. Merry Christmas and happy New Year!

 

 

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

  A les biblioteques trobaràs:

 
Beyond Skin / Nitin Sawhney
Amunt! / Inspira
 
 
Afro bop alliance / Caribbean Jazz Project
The Liberator / Gustavo Dudamel
 
 
Des canyons aux étoiles / Olivier Messiaen
 
 
Survive / Hawk Garrison with Sly & Robbie
 
Un Món de nadales / Cris Juanico
 
 
 
Timeless / Goldie
Carrie & Lowell / Sufjan Stevens
 
Currents / Tame Impala
Hendra / Ben Watt
 
 
Anthology / Jaco Pastorius
Man & myth / Roy Harper
 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

La música nadalenca és un dels pilars de la música tradicional i forma una part important de l'educació musical dels pobles. Et proposem un viatge musical, ple de colors i textures, a través de nadales populars i música contemporània d'arreu del món. Ens acompanyes?

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 04/12/2017 Última actualització: 12/12/2018