Selecció de webs

Castellà

Selecció de webs(13)
No hi ha resultats
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 13 resultats.
Bab.la
Mitjana (0 Vots)
Diccionaris, traductors, vocabularis, conjugació de verbs, jocs, tests. Portal interactiu que presenta continguts en 22 idiomes i fomenta la col·laboració dels seus usuaris.
Verbix conjugation on-line
Mitjana (0 Vots)
Conjuga els verbs de 68 idiomes.
Centre d'autoaprenentatge de llengües
Mitjana (0 Vots)
Selecció de recursos per a l'aprenentatge de l'alemany, l'anglès, el català, el castellà, el francès, l'italià i el japonès elaborada per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).
Busca palabra
Mitjana (0 Vots)
Permet buscar paraules amb unes lletres determinades,.Ofereix sinònims i antònims, definicions, rimes, refranys i blog de gramàtica.
VideoEle
Mitjana (0 Vots)
Vídeos per aprendre castellà com a llengua estrangera. Unitats didàctiques dels nivells A1, A2, B1 i B2 del Marc de Referència Europeu. Cada unitat inclou transcripció, guia didàctica , solucions i subtítols en castellà, alemany, angles, italià o...
Instituto Cervantes
Mitjana (0 Vots)
Institució pública destinada a la promoció de la llengua i cultura espanyoles arreu del món. Accés al Centro Virtual Cervantes i al portal de les tecnologies lingüístiques a Espanya. 
Diccionari de la Llengua Catalana multilingüe
Mitjana (0 Vots)
Definicions, exemples, locucions i frases fetes. Equivalències en castellà, anglès, francès i alemany. Conté quatre diccionaris bilingües inversos: castellà-català, anglès-català, francès-català i alemany-català.  
Apertium
Mitjana (0 Vots)
Plataforma lliure de codi font obert per a la traducció automàtica de les llengües.
Real Academia Española
Mitjana (0 Vots)
Diccionaris, bases de dades i recursos lingüístics del castellà.
Arma't de recursos
Mitjana (0 Vots)
Selecció de recursos per a l'aprenentatge de les llengües. Recursos generals (portals específics de les universitats, traductors, cursos, etc.) i recursos per a idiomes concrets. Realitzat per la Bib. La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat.
Autoaprenentatge de llengües
Mitjana (0 Vots)
Selecció de recursos de la Universitat Pompeu Fabra per a l'aprenentatge del català, castellà, anglès, francès, alemany i el llenguatge de signes.
Conjugador verbal
Mitjana (0 Vots)
Web que permet saber les conjugacions verbals en castellà.
Diccionario Clave
Mitjana (0 Vots)
Diccionari castellà que permet fer les cerques per paraules completes, paraules que comences amb..., paraules que acaben amb..., paraules que contenen...
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 13 resultats.
Tornar