Selecció de webs

Selecció de webs(27)
No hi ha resultats
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 27 resultats.
Minube
Mitjana (0 Vots)
Comunitat de viatgers que permet als usuaris planificar els seus viatges a partir de les recomanacions d'altres usuaris, descobrir els millors llocs per visitar, trobar ofertes d'hotels i restaurants i compartir-ho.
Evaneos
Mitjana (0 Vots)
Plataforma que posa en contacte els viatgers i els agents locals de qualsevol part del món per tal d'organitzar un viatge a mida de cada viatger.
Turinea
Mitjana (0 Vots)
Portal de rutes turístiques temàtiques: culturals, religioses, gastronòmiques, enoturisme, salut, natura, rural, turisme actiu i turisme industrial. La plataforma ofereix alternatives de turisme responsable, just i sostenible amb el...
Skyscanner
Mitjana (0 Vots)
Cercador de vols, hotels, cotxes de lloguer i ofertes de viatge.
The World Factbook
Mitjana (0 Vots)
Almanac elaborat per la CIA que proporciona informació i mapes del món. De cada païs dóna dades geogràfiques, demogràfiques, econòmiques, societat, comunicacions, govern, etcètera.
Buscablogs de viajes
Mitjana (0 Vots)
Recull de blogs de viatge en castellà d'arreu del món. La classificació és per continents i després per país.
Mapa literari català 2.0
Mitjana (0 Vots)
El Mapa Literari Català (MLC) 2.0 és una aplicació web basada en Google Maps que permet consultar diferents punts de la geografia mundial amb textos de la literatura catalana associats.
Turismo responsable con los animales
Mitjana (0 Vots)
Informació pràctica i consells per ser un turista respectuós amb els animals. Propostes de viatge, establiments i voluntariats solidaris amb animals, llistats d'entitats de protecció dels animals arreu del món i un blog per compartir experiències.
Tur4all
Mitjana (0 Vots)
Guies d'informació turística a Espanya per a persones amb discapacitats: guia del camí de Sant Jaume, guia de museus, vies verdes, espais i activitats d'oci, allotjaments i restaurants.
National Geographic
Mitjana (0 Vots)
Web de la National Geographic Society que informa de les activitats que porta a terme: guies d'aventures, viatges, fotografies i mapes de tot el món. Té un apartat per als nens i enllaç a les seves publicacions. 
Jove.cat
Mitjana (0 Vots)
Recursos per a joves per a planificar les vacances: camps de treball, intercanvis, viatges solidaris, voluntariat a l'estranger, informació sobre els països i altres activitats d'oci. 
24TimeZones.com
Mitjana (0 Vots)
Rellotge mundial i mapa dels fusos horaris.
XE.com
Mitjana (0 Vots)
Taula de conversió de més de 100 divises. Actualització diària. 
The Timenow
Mitjana (0 Vots)
Consulta la diferència horària entre el lloc d'origen i el de destinació.  
Atención al viajero
Mitjana (0 Vots)
Centres de vacunació, situació sanitària per països, consells sanitaris i vacunes per viatges internacionals.
Pasaporte
Mitjana (0 Vots)
Informació pràctica dels tràmits per fer-se el passaport: normativa, requisits i llocs on obtenir-lo. També indica la documentació necessària per viatjar a cada país.  
Recomendaciones de viaje
Mitjana (0 Vots)
Portal de consells sobre la documentació necessària per viatjar a l'estranger, les condicions sanitàries i de seguretat, etc.
Viajarsano.com
Mitjana (0 Vots)
Precaucions sanitàries durant els viatges. Consells pràctics sobre vacunacions i malalties, i recomanacions específiques segons el país de destí. 
Wikitravel
Mitjana (0 Vots)
Enciclopèdia de viatges d'arreu del món realitzada de forma cooperativa amb les aportacions dels internautes, amb consells pràctics i fotografies.
Lonely Planet
Mitjana (0 Vots)
Informació actualitzada de tots el països del món per a viatgers independents. Dades per preparar el viatge: on anar, la cultura, la història, l'idioma, els preus, etc. Disposa de fòrums ordenats per zones geogràfiques.
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 27 resultats.
Tornar