Selecció de webs

Selecció de webs(23)
No hi ha resultats
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 23 resultats.
Arxiu de les receptes de cuina del programa "España Directo"
Mitjana (0 Vots)
Receptes gastronòmiques dividides per aliments. Inclou vídeos de com es fan els plats.
A Fuego lento
Mitjana (0 Vots)
Magazine gastronòmic. Inclou: notícies, un amoli recull de receptes amb un cercador molt útil així com un recull de videos amb receptes a càrrec de diversos xefs.
Vinos de España
Mitjana (0 Vots)
Web d'CEX (España Exportación e Inversiones), entitat pública empresarial que té com a missió promoure i difondre els vins espanyols a l'exterior. Conté també informació sobre la història, l'elaboració, la criança i la regulació del vi, així com...
Ets el que menges
Mitjana (0 Vots)
Magazine digital sobre salut i nutrició realitzada per un colectiu de periodistes i professionals de la salut preocupats per l'alimentació i per la seva relació amb bona parta de les enfermetats actuals.
Pequerecetas
Mitjana (0 Vots)
Web amb molta informació que agrupa les receptes segons les edats dels nens a qui van adreçades, així com receptes per a alèrgies i intoleràncies, receptes per fer amb la Thermomix, propostes de menús setmanals, i recpetes en video.
Verema
Mitjana (0 Vots)
Club de vins i comunitat d'aficionats al vi. Conté articles, tasts virtuals, guies de bodegues, botigues, restaurants. També trobareu informació sobre cerveses, altres licors i olis. En castellà.
Cuina catalana
Mitjana (0 Vots)
Web de la FICCG (Fundació Institut català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica), fundació privada sense ànim de lucre que agrupa professionals de la restauració, productors i distribuïdors. Objectius: - Garantir la continuïtat de la cuina...
Curry Curry que te pillo
Mitjana (0 Vots)
Blog que recull aventures culinàries, visites a restaurants i curiositats del món de la gastronomia. Conté un índex de restaurants i receptes.
Cocinadelmundo.com
Mitjana (0 Vots)
Gastronomia dels cinc continents. Receptes per països i aliments. Apartats especials de cuina fàcil, vegetariana, trucs, etc. 
Kilòmetre 0.cat
Mitjana (0 Vots)
Projecte de dues amigues, la Montse i la Júlia, aficionades a la cuina i, sobretot a recuperar les receptes tradicionals de les mares, àvies i altres cuineres i cuiners del seu entorn i amb productes de proximitat.
Recetas veganas
Mitjana (0 Vots)
Bloc de cuina vegana a càrrec de Jenny Rodríguez, una jove dissenyadora gràfica de Barcelona, que recull receptes respectuoses amb els animals, lliures de làctics, ous i carn. Les receptes són fruit també del recull dels seus viatges.
Receptes.cat
Mitjana (0 Vots)
Xarxa social de cuina amb més de 5.000 receptes en català de tot el món. Organitzades per categories, per tipus de plat, per temporades.. i amb un espai fòrum per interactuar amb altres usuaris sobre consells, dubtes, trucs i propostes...
Retalls de cuina i gastronomia de proximitat
Mitjana (0 Vots)
Bloc que recull receptes de cuina però també informació sobre fires gastronòmiques, gastroplans de cap de setmana i altres informacions relacionades amb el bon menjar.
Vadevi
Mitjana (0 Vots)
Diari digital de vins de Catalunya. Inclou informació d'actualitat, reportages, enoturisme, tastos, informació sobres les diverses DO, premis i articles d'opinió sobre el món del vi.
Consell regulador del cava
Mitjana (0 Vots)
Web que presenta als usuaris les qualitats i varietats del cava, el seu procés d'elaboració, el seu origen i la seva història en castellà, català i anglès. Els llocs d'origen de la vinya, les característiques del seu sòl i clima, el procés de...
Plats menuts
Mitjana (0 Vots)
Recull de receptes per fer amb nens.
Gastroteca.cat
Mitjana (0 Vots)
Portal amb tota la informació dels productes: qui els produeix, punts de venda on poder-los comprar (inclosa la venda per Internet), com cuinar-los, les seves propietats nutricionals, restaurants on tastar-los, rutes gastronòmiques, agenda...
Guia de vins de Catalunya
Mitjana (0 Vots)
Projecte per donar a conèixer els vins i caves catalans. Ben aviat es podrà gaudir de la nova edició 2012 de la guia amb més de 1700 vins tastats i puntuats.
Amed
Mitjana (0 Vots)
Projecte que té com a objectiu promoure l'alimentació mediterrània com a model d'alimentació saludable en l'entorn de la restauració col∙lectiva.
Uno de dos
Mitjana (0 Vots)
Bloc personal de receptes de cuina. Postres, plats salats, receptes enginyoses, receptes diferents, fotografia culinària....
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 23 resultats.
Tornar