Selecció de webs

Animals

Selecció de webs(20)
No hi ha resultats
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 20 resultats.
Turismo responsable con los animales
Mitjana (0 Vots)
Informació pràctica i consells per ser un turista respectuós amb els animals. Propostes de viatge, establiments i voluntariats solidaris amb animals, llistats d'entitats de protecció dels animals arreu del món i un blog per compartir experiències.
Enciclopedia virtual de los vertebrados españoles
Mitjana (0 Vots)
Informació existent sobre els animals vertebrats de la península. Nivells d'informació: un de bàsic i un de més exhaustiu i detallat.
Unión Internacional para la Conservación de la Naturaleza (UICN)
Mitjana (0 Vots)
Investigació científica i gestió de projectes de camp a nivell internacional. Principal entitat en informació sobre la protecció d'espècies en perill. Llista vermella de les espècies amenaçades, consultable en castellà. 
L'Aquàrium de Barcelona
Mitjana (0 Vots)
Presenta els peixos i els altres organismes marins agrupats segons els seus hàbitats: aigües mediterrànies, tropicals, oceanari, etc. Possibilitat de fer una visita virtual a l'Aquàrium. 
Fauna ibérica
Mitjana (0 Vots)
Portal per a la divulgació i conservació dels animals ibèrics. Ressenyes sobre les diferents espècies. Informació sobre parcs naturals i espais protegits. Apartat sobre els drets dels animals.
Museu de les Papallones de Catalunya
Mitjana (0 Vots)
Visita virtual a aquest museu, amb fitxa informativa de totes les espècies exposades. 
CITES (Convención sobre el Comercio Internacional de Especies Amenazadas de Fauna y Flora Silvestres)
Mitjana (0 Vots)
Informació sobre l'acord internacional, dades sobre les espècies protegides i els documents oficials corresponents. Enllaços a altres convenis ambientals i diversos temes del mateix àmbit. 
FAPAS (Fondo para la Protección de los Animales Salvajes)
Mitjana (0 Vots)
Articles sobre l'ós, el llop i el trencalòs. Informació sobre els projectes de l'entitat. Inclou butlletí electrònic mensual. 
GREFA (Grupo de Rehabilitación de la Fauna Autóctona y su Hábitat)
Mitjana (0 Vots)
Informació sobre l'entitat i sobre els animals inclosos en els seus projectes i campanyes: àguiles, voltors, tortugues, etc. Centres de recuperació de fauna a Espanya. Enllaços. 
SEC (Sociedad Española de Cetáceos)
Mitjana (0 Vots)
Informació de l'entitat, dades sobre l'ecosistema marí, les espècies amenaçades, els convenis i tractats amb la conservació de les espècies marines. 
CRAM (Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins)
Mitjana (0 Vots)
Informa sobre l'entitat i els seus programes: conservació de les tortugues marines, dels mamífers marins i dels ecosistemes del litoral català. 
Fundación Affinity
Mitjana (0 Vots)
Entitat dedicada a promoure el respecte i la convivència amb els animals de companyia. Programa TEAAC: Teràpia i Educació Assistida amb Animals de Companyia. 
Fundación Altarriba: amigos de los animales
Mitjana (0 Vots)
Entitat protectora d'animals. Seccions de denúncia, adopció i legislació. Revista electrònica: 'Bu bup: la llamada de los animales'.
Protecció d'animals de companyia
Mitjana (0 Vots)
Diverses informacions relacionades amb la protecció dels animals de companyia.
WWF España
Mitjana (0 Vots)
Organització internacional dedicada a la conservació de la natura. Organitzada per àrees temàtiques sobre les accions que duu a terme l'organització: aigua i agricultura, boscos, canvi climàtic, costes.
Cim d'Àligues
Mitjana (0 Vots)
Centre que estudia, cria, realitza activitats al voltant de les aus rapinyaires
C.R.A.R.C. (Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya)
Mitjana (0 Vots)
Web on trobem les accions que duen a terme, activitats, imatges, publicacions
Animals del nostre entorn
Mitjana (0 Vots)
Fitxes informatives (nom científic, família, descripció, alimentació, reproducció, hàbitat, costums...) d'animals. Conté àlbum de fotografies i enllaços d'interès
Zoo de Barcelona
Mitjana (0 Vots)
El Zoo de Barcelona presenta completes fitxes d'animals de mamífers, aus, amfibis i rèptils, amb totes les seves característiques. Mensualment, publica un butlletí electrònic
Santuario Gaia
Mitjana (0 Vots)
Centre de Girona dedicat al rescat i la recuperació d'animals considerats de granja, víctimes de l'explotació ganadera, el matractament o l'abandonament.
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 20 resultats.
Tornar