Selecció de webs

Selecció de webs(18)
No hi ha resultats
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 18 resultats.
Observadores del mar
Mitjana (0 Vots)
Aquest portal és un lloc de recollida de les observacions que els amants del mar realitzen durant les seves activitats. L'objectiu és crear una base de dades amb informació útil sobre l'oceà.
Ambientech
Mitjana (0 Vots)
Programa AMBIENTECH vol fomentar i difondre l'educació ambiental mitjançant la formació de les ciències i la tecnologia. Adreçat principalment als estudiants i al professorat d'ESO, de Batxillerat, i dels Cicles Formatius, classifica el contingut...
Escola Superior d'Agricultura de Barcelona
Mitjana (0 Vots)
Web de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Mitjana (0 Vots)
Web del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat
Agricultura Ecològica
Mitjana (0 Vots)
Portal web sobre Agricultura Ecològica.
EJ Atlas
Mitjana (0 Vots)
Aquest atlas col·lecciona històries arreu del món de comunitats lluitant per la justícia mediambiental.
SUNCINE. Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Barcelona
Mitjana (0 Vots)
Informació sobre els documentals participants en les darreres edicions del Festival, notícies d'actualitat i d'altres informacions relacionades amb aquest esdeveniment. 
2011-2020 United Nations decade on biodiversity
Mitjana (0 Vots)
Esdeveniment que tracta de conscienciar a la humanitat de la importància que té la natura a les nostres vides. (Recurs en anglès)
UNESCO : Ciències Naturals
Mitjana (0 Vots)
Portal dividit en temes, continents i entitats en relació amb la cura de la natura.
Unión Internacional para la Conservación de la Naturaleza (UICN)
Mitjana (0 Vots)
Investigació científica i gestió de projectes de camp a nivell internacional. Principal entitat en informació sobre la protecció d'espècies en perill. Llista vermella de les espècies amenaçades, consultable en castellà. 
Ecologistas en acción
Mitjana (0 Vots)
Confederació de grups ecologistes catalans. Àmbits: Aigua, defensa dels animals, centrals nuclears, residus urbans, telefonia mòbil, enginyeria genètica, ordenació del territori, canvi climàtic, energia, globalització.
Greenpeace
Mitjana (0 Vots)
ONG ecologista internacional en defensa del medi ambient. Ciberactivisme: campanyes de sensibilització i de protesta per internet.  
Fundació Terra
Mitjana (0 Vots)
Organització que té com a objectiu promoure la sensibilització ambiental. Agenda, consells ecològics, empreses i entitats, reportatges i selecció de llibres i pel·lícules relacionats amb aquesta temàtica. 
Via Verda - Cerdanyola del Vallès. Biblioteca Central
Mitjana (0 Vots)
Associació ecologista de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental, Catalunya) que defensa la preservació de la connexió de natura entre Sant Llorenç de Munt i Collserola.
WWF España
Mitjana (0 Vots)
Organització internacional dedicada a la conservació de la natura. Organitzada per àrees temàtiques sobre les accions que duu a terme l'organització: aigua i agricultura, boscos, canvi climàtic, costes.
Medi natural
Mitjana (0 Vots)
Conèixer la natura del nostre país i a saber quins són els valors i espais que cal protegir. Coneixerem com gestionar-los adequadament i els procediments que s'han de seguir en la restauració dels que han quedat malmesos
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Mitjana (0 Vots)
Web del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, format pel Jardí Botànic de Barcelona, el Jardí Botànic històric, el Museu Blau, el Museu Martorell i el Laboratori de natura.
Materia. Medio ambiente
Mitjana (0 Vots)
Apartat de medi ambient del portal web Materia
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 18 resultats.
Tornar