Selecció de webs

Selecció de webs(19)
No hi ha resultats
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 19 resultats.
BBC Mundo
Mitjana (0 Vots)
Versió en castellà del conegut servei de notícies científiques de la BBC, amb articles que s'actualitzen cada dia.
Naukas
Mitjana (0 Vots)
"Ciencia. Escepticismo. Humor." Portal de ciència explicada amb humor. Compta amb més de 100 col·laboradors.
NCYT. Amazings
Mitjana (0 Vots)
Portal de notícies de ciència i tecnologia.
Sinc. La ciéncia es noticia
Mitjana (0 Vots)
Agència de notícies científiques, pública i d'accés lliure sota llicència Creative Commons. Hi podeu trobar notícies, reportatges, entrevistes i materials audiovisuals sobre ciència, tecnologia i innovació.
TED
Mitjana (1 Vot)
Xerrades de menys de 20 minuts sota el lema «idees que val la pena difondre», on personalitats de primer nivell parlen sobre tecnologia, ciència, entreteniment i disseny.
Xataka Ciència
Mitjana (1 Vot)
Bloc que ens acosta a l'actualitat científica d'una manera propera. Publica articles sobre ciència, ciència aplicada i ecologia.
Ambientech
Mitjana (0 Vots)
Programa AMBIENTECH vol fomentar i difondre l'educació ambiental mitjançant la formació de les ciències i la tecnologia. Adreçat principalment als estudiants i al professorat d'ESO, de Batxillerat, i dels Cicles Formatius, classifica el contingut...
ExploreLearning
Mitjana (0 Vots)
Laboratori interactiu que permet visualitzar algunes lleis de la física i la biologia. Les simulacions són de lliure accés.
Fogonazos. Asombros diarios
Mitjana (0 Vots)
Actiu des de setembre de 2003, és un dels veterans de la blogosfera espanyola i el bloc de Ciència més llegit en espanyol.
Eduscopi
Mitjana (0 Vots)
Divulgació, educació i comunicació científica
Proyecto Biosfera
Mitjana (0 Vots)
El projecte Biosfera consta d'unitats didàctiques multimèdia interactives, eines i recursos per a les matèries de Biologia i Geologia en l'Ensenyament Secundari Obligatori i el Batxillerat, que aprofiten els avantatges que ofereixen l'ordinador i...
ICM Divulga. Institut de Ciències del Mar
Mitjana (1 Vot)
ICM Divulga vol ser el lloc on el públic interessat pugui trobar informació sobre les línies d'investigació que es desenvolupen en l'Institut de Ciències del Mar, les campanyes oceanogràfiques en les quals participen els investigadors o altres...
Edu365.cat. Ciència i Tecnologia
Mitjana (0 Vots)
Recursos sobre Ciència i Tecnologia per als estudiants de Batxillerat
Museu de la Ciència i la Tecnologia de Catalunya
Mitjana (0 Vots)
Entitat que explora i difon el món de la ciència en diferents àmbits a partir d'exposicions, del centre documentació, i dels serveis com lloguer d'espais i visites. Enllaços a museus nacionals i internacionals.
La Laura i en Joan - Contes de divulgació científica amb activitats didàctiques
Mitjana (0 Vots)
Recull tots els contes i exercicis de la Laura i en Joan amb l'objectiu de compartir amb la mainada la recerca que es fa a casa nostra en forma d’aventura, de manera que els permeti descobrir quina finalitat té i esbrinar si en el futur volen...
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Mitjana (0 Vots)
Web del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, format pel Jardí Botànic de Barcelona, el Jardí Botànic històric, el Museu Blau, el Museu Martorell i el Laboratori de natura.
Revista Teknokultura
Mitjana (1 Vot)
Revista especialitzada de cultura digital i moviments socials. Enfocada a la reapropiació de la tecnologia i les xarxes des d'una òptica anticapitalista.
Laboria Cuboniks
Mitjana (1 Vot)
Pàgina web del col·lectiu Laboria Cuboniks. Teoria crítica des d'una òptica xenofeminista amb la intenció de recobrar la tecnologia i la ciència com a eines d'emancipació política.
Ministerio de Ciencia e Innovación
Mitjana (0 Vots)
Web del departament ministerial de l'Administració de l'Estat que té com a missions principals la proposta i execució de la política del Govern d'Espanya pel que fa a ciència, desenvolupament tecnològic i innovació en tots els sectors, incloent-hi...
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 19 resultats.
Tornar