Selecció de webs

Història Arqueologia Heràldica

- Selecció de webs (21)
Institució que té per finalitat la recuperació, commemoració i foment de la memòria democràtica durant el període entre 1931 i 1980. Agenda, notícies, formació, atenció a les persones represaliades i enllaços.
Revista d'història i cultura. Articles independents o/i dossiers més suplements com: Plecs d'Història Local i els Quaderns del Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona. Arxiu, botiga, serveis editorials i enllaços.
Entitat que exposa el patrimoni col·lectiu en relació amb la història nacional. Seccions de: exposició permanent, monuments, activitats, exposicions en línia i serveis.
Entitat que es centra en la temàtica migratòria i en el diàleg intercultural. Activitats, jocs i formació educativa. Centre de documentació: projectes i webs i arxius.
La Secció d'Història del SIBHIL·LA, és la nova responsable dels productes, projectes i serveis de l'antic Servei de Documentació d'Història Local de Catalunya (SDHLC) del Departament d'Història Moderna i Contemporània de la UAB. Aquesta web és...
Veure'n més