Selecció de webs

Català

- Selecció de webs (28)
4 cats. 20 capítols per aprendre català
Mitjana (0 Vots)
Comprensió de la llengua oral, recursos audiovisuals, situacions quotidianes, dialectes catalans, aspectes culturals. Projecte de la Fundació Ramon Llull, que mitjançant la recreació audiovisual de situacions quotidianes, vol ser una eina per als...
La Calaixera de llengua i país
Mitjana (0 Vots)
Cursos i aprenentatge, acolliment lingüístic, jocs, associacions, dubtes lingüístics i molt més. Directori de recursos creat per l'Ajuntament de Girona per fomentar l'ús de la llengua i per poder viure plenament en català.
Parla.cat
Mitjana (0 Vots)
Cursos català, materials didàctics, música en català, biblioteca virtual, actualitat, recursos per a professors, fòrums i xats. Servei multilingüe (castellà, alemany, francès i anglès) ofert per la Generalitat de Catalunya.
Termcat
Mitjana (0 Vots)
Centre de terminologia de la llengua catalana que té com objectiu el desenvolupament i la integració de la terminologia catalana en els sectors especialitzats i en la societat en general. Terminologia oberta. Conté una Biblioteca en línia que...
Traces
Mitjana (0 Vots)
Base de dades bibliogràfica sobre llengua i literatura catalanes. "Traces" és un projecte nascut el 1987 produït pel Grup d'Estudis de Literatura Catalana Contemporània (GELCC) de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Veure'n més