Selecció de webs

Aigua

- Selecció de webs (9)
Observadores del mar
Mitjana (0 Vots)
Aquest portal és un lloc de recollida de les observacions que els amants del mar realitzen durant les seves activitats. L'objectiu és crear una base de dades amb informació útil sobre l'oceà.
Càtedra de l'aigua
Mitjana (0 Vots)
La Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar, està impulsada per l’ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Universitat de Girona i la Universitat de Vic. Té com objectiu generar, difondre i transferir coneixement sobre el patrimoni natural de les...
Museu de les Aigües Agbar
Mitjana (0 Vots)
El Museu Agbar de les Aigües és un museu contemporani dedicat a l'aigua, que vol promoure'n el coneixement i els valors des d'una experiència vital, d'aprenentatge i lúdica.
CercaFonts
Mitjana (0 Vots)
CercaFonts és la nova app que ens acosta al món de les fonts naturals de Catalunya. Pensada per a excursionistes, amants de la natura i públic en general, disposa d’un inventari de més de 5.000 fonts existents a tot el territori català.
PlatgesCat
Mitjana (0 Vots)
La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels usuaris de les platges una nova aplicació que difon tota la informació d’interès sobre prop de 300 platges catalanes.
Veure'n més