Selecció de webs

Moviments socials drets humans feminisme ecologisme gais-lesbianes...

Selecciones de webs(27)
No hay resultados
— 20 elementos por página
Mostrando el intervalo 1 - 20 de 27 resultados.
Conferència d'Isaac Ravetllat sobre drets dels infants
Promedio (0 Votos)
Fragment de la Conferència que El sr. Ravetllat va fer sobre "Els drets dels infants i adolescents a Catalunya" organitzada per DIXIT
Una escola amb drets
Promedio (0 Votos)
És pretén dotar el professorat dels centres educatius d'un conjunt de recursos pedagògics que els permeti treballar els drets de l'infant, però també amb ells i a través d'ells.
Voluntaris.cat
Promedio (0 Votos)
Entitats de Catalunya que treballen en dues línies d'actuació: sensibilitzar la població i fomentar els serveis en xarxa.
Pangea.org
Promedio (0 Votos)
Formada per facilitar la comunicació entre les entitats que treball pel desenvolupament social arreu del món. Inclou la Revista Pangea.
Agenda En Acció  
Promedio (0 Votos)
Agenda d'activitats organitzades a Catalunya tant per l'entitat "Ecologistas en Acción" com per altres entitats compromeses amb la lluita per un millor medi ambient
canal solidario - one world
Promedio (0 Votos)
Portal que resulta de la unió de Canal Solidario i One World. Solidaritat, desenvolupament sostenible, pau i drets humans. Directori d'ONGs, notícies, guies temàtiques, ofertes de treball i voluntariat, agenda i cursos.  
Barcelona Indymedia
Promedio (0 Votos)
Agència de notícies nodrida per les intervencions de totes les persones, associacions i entitats socials que tinguin alguna informació per compartir. Un espai virtual per a la informació lliure i sense censura, i espais físics per a treballar amb...
Amnistia Internacional Catalunya
Promedio (0 Votos)
Activitats i campanyes en defensa dels drets humans. Presos de consciència, pena de mort, tortura, execucions extrajudicials i desaparicions, racisme, minories sexuals, educació, empreses. Informes. Documents de les Nacions Unides.
Federació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament Drets Humans
Promedio (0 Votos)
Conjunt d'ONGs catalanes que defensen els drets humans. Declaracions, activitats, la cultura de la pau i la cooperació al desenvolupament. Inclou manifestos, projectes, directoris i recursos
Justícia i Pau
Promedio (0 Votos)
ONG dedicada a: el quart món, presons, drets humans, infància, pau i desarmament, objecció fiscal, economia solidària, globalització, immigració, tercer món. Campanyes, agenda, notícies, recursos educatius, enllaços. 
Observatori DESC
Promedio (0 Votos)
Observatori sobre l'acompliment de la Declaració Universal dels Drets Humans en els Drets Econòmics, Socials i Culturals. Informes per països, documentació, campanyes, jurisprudència i agenda. 
Naciones Unidas Derechos Humanos
Promedio (0 Votos)
Entitat que treballa per protegir els drets humans.
ATTAC Catalunya
Promedio (0 Votos)
Moviment internacional de ciutadans pel control democràtic dels mercats financers i de les seves institucions.
ODG (Observatori del Deute en la Globalització)
Promedio (0 Votos)
Xarxa coordinada de persones i equips que estudien el deute extern, les relacions Nord-Sud, les empreses transnacionals i la globalització. Inclou butlletí electrònic mensual. 
UBUNTU: fòrum mundial de xarxes de la societat civil
Promedio (0 Votos)
Documents de fòrums i conferències mundials de la societat civil. Inclou la web de la Campanya Mundial per a una Profunda Reforma del Sistema d'Institucions Internacionals.
Casal Lambda. Centre associatiu de gais i lesbianes
Promedio (0 Votos)
Serveis i activitats d'aquesta associació de Barcelona que té per objectiu la normalització social de l'homosexualitat. Inclou legislació.  
CalaDona
Promedio (0 Votos)
Espai de trobada del moviment feminista que organitza seminaris, tallers, exposicions i altres activitats al seu local. Centre de Documentació. Espai infantil.
Mujeres en red
Promedio (0 Votos)
Portal feminista amb activitats, bibliografia, informes i notícies de tot el món relacionats amb les dones. Temes: drets, avortament, educació, llenguatge no sexista, economia, etc.
Red estatal de organizaciones feministas contra la violencia de género
Promedio (0 Votos)
Xarxa d'associacions que lluiten contra la violència contra les dones. Notícies, campanyes, documents, legislació, estadístiques de víctimes. 
Ecologistes de Catalunya
Promedio (0 Votos)
Grup d'entitats independents que defensen el medi ambient i la salut de les persones. Campanyes, documentació, notícies. Butlletí electrònic quinzenal.  
— 20 elementos por página
Mostrando el intervalo 1 - 20 de 27 resultados.
Volver