Selecció de webs

Cooperació internacional

Selecciones de webs(12)
No hay resultados
— 20 elementos por página
Mostrando 12 resultados.
Creu Roja
Promedio (0 Votos)
Entitat formada per voluntaris i socis que assisteix diversos col·lectius: discapacitats , immigrants, drogoaddictes, gent gran i infants a nivell local i internacional. Projecte Centre per a la Pau. 
Ayuda en acción
Promedio (0 Votos)
ONG on informa del seu treball per al desenvolupament dels territoris més pobres. Projectes, apadrinament, comerç just, campanyes, educació.
Pangea.org
Promedio (0 Votos)
Formada per facilitar la comunicació entre les entitats que treball pel desenvolupament social arreu del món. Inclou la Revista Pangea.
Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
Promedio (0 Votos)
Organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipals. Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits.
Fundación Vicente Ferrer
Promedio (0 Votos)
Entitat que treballa per millorar les condicions de vida dels grups més desfavorables a l'Índia. Donatius, apadrinament. Projectes.
Intermón Oxfam
Promedio (0 Votos)
ONG que treballa en cooperació, emergències, comerç just i sensibilització social per millorar la vida al Tercer Món. 
Mans Unides
Promedio (0 Votos)
ONG que lluita contra la fam, la pobresa i la desigualtat, Dues línies d'actuació: finançament de projectes i sensibilització de la societat.
Médicos del Mundo
Promedio (0 Votos)
ONG que treballa per la salut en situacions de crisis humanitàries i en zones de pobresa arreu del món. Cooperació internacional, inclusió social i mobilització social.
Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID)
Promedio (0 Votos)
Entitat oficial que gestiona i executa les polítiques públiques de cooperació per el desenvolupament sostenible en els països pobres. Biblioteca, documentació i publicacions, sala de premsa i oficina virtual.
Pangea.org
Promedio (0 Votos)
Entitat formada per facilitar la comunicació entre les entitats que treball pel desenvolupament social arreu del món. Inclou la Revista Pangea.
FETS (Finançament Ètic i Solidari)
Promedio (0 Votos)
Associació que promociona les entitats que ofereixen instruments d'estalvi i finançament ètic a Catalunya. Formació d'un banc ètic, butlletí electrònic, bibliografia i enllaços.
Platforma
Promedio (0 Votos)
Centre d’expertesa en l’acció internacional dels governs locals i regionals europeus que vol impulsar la contribució dels governs locals i regionals europeus a les polítiques i marcs internacionals de cooperació al desenvolupament de la UE.
— 20 elementos por página
Mostrando 12 resultados.
Volver