L'esport, com llegir, ens fa més grans!
L'esport, com llegir, ens fa més grans!

La pràctica esportiva és un petit laboratori per afrontar les contrarietats. I això, en certa manera, forma caràcter, l'esculpeix. Francesc Torralba*

Fer esport és bo. Perquè començar a fer esports abans del 30 és millor que fer-ho quan veiem que ens comencem a fer grans. Perquè fer esport en companyia d'iguals és una experiència fantàstica. Perquè fer esport aporta energia, vitalitat, sacrifici, paciència, esperit de superació,... L'esport és una manera formidable d'aprendre a guanyar! I d'aprendre a acceptar la derrota. Perquè fer esport, com llegir, ens fa més grans.

Arreu de Catalunya hi ha multitud d'opcions per als joves esportistes, ja sigui en grans ciutats, pobles arran de mar, viles d'interior o poblets de muntanya. Sempre tindrem a prop una piscina municipal, un muntanya per explorar, un parc amb un parell de porteries o senzillament ganes de sortir a caminar per la ciutat. Fer esport mai mai mai està de més!

Som-hi?

*Francesc Torralba és Catedràtic de Filosofia i professor a la Universitat Ramon Llull. Al llarg de la seva vida acadèmica va rebré múltiples reconeixements, així com en el transcurs de la seva vida laboral com a docent i investigador. La seva passió, però, és l'esport.

Ves al prestatge

07/05/2018 15:53h