Handbol : Final Four de la Champions League
Handbol : Final Four de la Champions League

L’handbol és un esport que es remunta a l’antiga Grècia. Si ens hi fixem, sembla la combinació de tres esports: el bàsquet, el futbol i el waterpolo. Curiosament és un joc on no hi ha restricció en el nombre de faltes que es poden produir. És, amb molta probabilitat, el segon esport més practicat a Europa, després del futbol. A nivell mundial hi ha dos versions de l’esport: l’europea, que permet fer tres passes abans de passar la pilota i l’americana, que permet fer-ne només una. Els jugadors poden aguantar la pilota a les mans durant tres segons sense passar-la ni botar-la.

Durant el mes de maig se celebrarà la fase final de la 58a edició de la lliga de campions de la EHF. Es tracta de la competició més important d’handbol a Europa. En aquesta competició els millors equips s’enfronten entre ells. La competició està organitzada per la EHF (European Handball Federation).

El FC Barcelona és l’equip que més vegades ha guanyat el guardó, ja que ho ha fet en 9 ocasions, tot i que des de la temporada 2014-2015 no guanya el títol i durant aquesta temporada ha estat eliminat sense poder accedir a la final four.

Els quatre equips classificats han estat: HBC Nantes, Montepellier HB, Paris Saint-Germain i HC Vardar, aquest últim fou el guanyador de l’edició anterior i és el favorit per alçar-se amb el trofeu. El dia 29 de maig se sabrà qui serà el vencedor de la temporada. 

Ves al prestatge

09/05/2018 13:30h