BCN Sports Film
BCN Sports Film

Del 2 al 6 de maig  arrenca la 9a edició del BCN Sports Film, festival de cinema d’esports que compta amb una mostra internacional de produccions audiovisuals relacionades amb el món de l’esport i els seus valors. L’esdeveniment forma part del “World FICTS Challenge”, un circuit internacional constituït per 14 festivals dedicats, exclusivament, a produccions audiovisuals de temàtica esportiva.

El BCN Sports Film 2018 està obert a totes les produccions audiovisuals sense límit de durada, que tinguin com a temàtica principal l’esport en les seves diferents disciplines, o que estiguin inspirades en l’esport. Són admeses a concurs les produccions audiovisuals dels gèneres d’animació, documental i ficció, tant en format de llargmetratge com de curtmetratge.

Un any més, el millor cinema esportiu de l’any arriba a Catalunya, on aquest 2018 es podrà gaudir de les 80 pel·lícules seleccionades d’entre més de 400 produccions presentades i de 40 nacionalitats diferents.

Els espectadors descobriran aspectes ja coneguts dins el món de l’esport com l’esforç, la competició o el joc net, alhora que  descobriran altres temes com l’humor, l’erotisme, els refugiats, el dopatge, la dona i l’esport, o els esports minoritaris, sempre amb imatges espectaculars que no deixaran el públic indiferent.

La inauguració tindrà lloc el dimecres 2 de maig a l'Auditori del Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch amb la projecció del vídeo resum dels Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang.

A la programació hi destaquen, per exemple, el curtmetratge Dear Basketball, recentment guanyador de l’Oscar a la millor animació i el film Pelé–O Rei Desconhecido, amb imatges d’arxiu inèdites de la mítica estrella del futbol, gravades dins i fora del terreny de joc.

Ves al prestage ►

27/04/2018 07:44h