III Festival Indika. Ullastret un tast ibèric
III Festival Indika. Ullastret un tast ibèric

El primer cap de setmana de juny, dies 3 i 4, i per tercer any consecutiu, Ullastret celebrarà el Festival Indika que comptarà amb un munt d'activitats de caràcter familiar que us aproparan a la cultura ibèrica. Podràs conèixer la cultura i la gastronomia dels indigets, un poble ibèric establert al nord de Catalunya. El festival Indika està organitzat per l'Ajuntament d'Ullastret i el Museu d'Arqueologia de Catalunya, i oferirà un munt d'activitats per a tota la família. 

Es duran a terme visites teatralitzades a la ciutat ibèrica d'Ullastret, i també una visita virtual per descobrir en tres dimensions com era el poblat fa més de 2.200 anys. Durant tot el cap de setmana diferents restaurants del municipi oferiran plats i begudes inspirats en els aliments de l'època. 

Al nucli històric d'Ullastret trobaràs tallers de fabricació i decoració de ceràmica o elaboració de cervesa, entre d'altres. També hi haurà tallers infantils i una gimcana fotogràfica per als adolescents. Finalment, per tancar la jornada, tindrà lloc un concert a les escales de la muralla.

 

Vés al prestatge de turisme

29/05/2017 15:41h