Club Liceubib
Club Liceubib

La Biblioteca de Sant Vicenç de Catellet amb l’objectiu d’oferir activitats noves i atractives pels seus usuaris s’ha unit aquest curs 17/18 al projecte LiceuBIB impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu.

LiceuBIB és un projecte que enllaça literatura i òpera. Anima a la lectura de textos literaris en què s’han basat algunes de les òperes que es representaran al Gran Teatre del Liceu de Barcelona durant la temporada 2017/18.

Aquesta és una iniciativa que va néixer amb l’objectiu de crear nous lectors i espectadors de l’opera i millorar la formació dels ja existents.

La biblioteca obre inscripcions a tots aquells interessats a descobrir o a aprendre més del món de l’òpera. Començarem amb la gran òpera “Tristany i Isolda” de Wagner. A tots els interessats a participar-hi  repartirem un exemplar del llibret a partir de l’octubre i el dimecres 22 de novembre farem la primera trobada del club.

El Departament de Cultura principalment ens facilitarà els exemplars per llegir, reforçarà la col·lecció de la nostra biblioteca sobre òpera amb la compra de lots de llibres i oferirà formació per a les persones que han de conduir les sessions dels clubs. Paral·lelament, el Liceu ens proporcionarà una conferència a càrrec del musicòleg Pol Avinyó sobre l’òpera “Romeu i Julieta” de Gounod. El Liceu  també seleccionarà recursos d’interès pel club i oferirà avantatges per poder assistir a les representacions de les òperes.

Esperem que sigui una nova activitat prou atractiva per animar a participar-hi i gaudir conjuntament del món de l’òpera.

27/09/2017 08:38h
Average (1 Vot)