Especial Dia de la Dona
Especial Dia de la Dona

Les biblioteques de Montcada i Reixac hem preparat una mostra,  ‘La mirada de les dones’, per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, el proper 8 de març.

Es tracta d’una tria d'obres que deixen palesa la importància de la dona en la nostra complexa societat, així com la seva particular mirada sobre el món, en un univers de percepcions inesgotables. 

Aquesta exposició, adreçada a joves i adults, es podrà veure del 8 al 24 d març a la biblioteca de Can Sant Joan i del 8 de març al 3 d’abril a Elisenda. 

Aquí teniu una guia de recursos.

A Elisenda, a més, hem preparat una selecció d’obres amb perspectiva de gènere adreçades als més petits que podreu trobar a la sala infantil del 8 de març al 3 d’abril (planta 2). 

Acció a twitter

D’altra banda, les biblioteques del municipi hem planificat una acció a Twitter per donar visibilitat a les dones escriptores. Durant tot el dia 8 de març i a cada hora, piularem poemes i textos breus d’escriptores dones amb el hastag #8demarçbibsmir 

Tertúlia Literària 

La programació d’activitats de les biblioteques pel Dia de la Dona també inclourà una tertúlia literària sobre el llibre ‘Argelagues’ de Gemma Ruiz, a càrrec d’Alicia Gili i amb la participació d’Àngels Casanovas i Romeu, directores documental de ‘Les veus del Tèxtil’, projecte basat en la recollida de testimonis orals de persones que han treballat o treballen encara al sector tèxtil de la ciutat de Sabadell. Serà el dimarts 13 de març a la biblioteca Elisenda. 

Per a aquesta activitat també comptarem amb la presència d’una testimoni que ens parlarà de les dificultats de ser dona a l’època del llibre.

Podeu consultar la programació de totes les activitats de Montcada i Reixac aquí

15/02/2018 11:00h