Som Cultura Popular
Som Cultura Popular

Durant quatre dies, del 21 al 24 de gener, el recinte Fabra i Coats serà l'epicentre de la cultura popular a Barcelona. Així, Som Cultura Popular. Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona oferirà tot un ventall de propostes amb un doble objectiu: d'una banda, afavorir les relacions entre els diversos col·lectius de la ciutat relacionats amb la cultura popular; d'altra banda, difondre entre la ciutadania la riquesa d'aquest patrimoni immaterial.

Entre les propostes més interessants destaquen la quarantena d'exposicions divulgatives del Museu Nòmada; una mostra que aplegarà quaranta entitats d'arreu dels territoris de parla catalana, i una programació de cinema etnogràfic. A més, hi haurà xerrades, debats i actuacions que posaran de manifest la riquesa i varietat d'aquesta part del nostre patrimoni etnogràfic.

Per la seva banda, la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra serà l'escenari de diferents actes de la trobada, entre els quals destaquen la mostra de llibres relacionats amb la cultura popular de la Biblioteca Poblenou - Manuel Arranz, especialitzada en aquesta temàtica, i la sessió pràctica viquipedista que té com a objectiu proveir l'enciclopèdia de continguts relacionats amb la cultura popular.

Som Cultura Popular. Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona, que compta amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona, ha estat organitzada pel Servei de Cultura Popular i el Museu Etnològic de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona.

Vés al prestatge de Cultura popular ►

20/01/2016 10:01h