Setmana Santa : per què no fer esport?
Setmana Santa : per què no fer esport?

Ara que estem en plena Setmana Santa, és hora de cuidar el cos. Que millor que sortir a fer una bona passejada pel camps, ja sigui per la muntanya o per la platja?

Ara que ja estan florits els ametllers i comença a florir la primavera, després d’un hivern llarg i cru amb temperatures sota mínims, ja apeteix fer esport.

Podem triar de fer caminades curtes, amb amics o amb soledat, anar amb bicicleta, anar a córrer, però sobretot fer esport ara que tenim temps i no hem d’estar mirant el rellotge i anar a contra rellotge.

L’esport, molta gent no sap viure sense ell, els dóna vida, alegria i motivació per anar millorant dia a dia i el més important salut. Fer esport és una manera de viure, una manera de ser. Moltes persones planifiquen els seus viatges segons les carreres/maratons/cursa de bicicletes...

Els atletes fan de l’esport la seva vida, si s’han de cuidar l’alimentació (en tot esportista és molt important l’alimentació), si tenen patrocinadors, si tenen fisioterapeuta, si fan xerrades, presenten llibres sobre les seves experiències....en definitiva una vida lligada a l’esport.

A les Biblioteques de la XBM hi ha tot tipus de recursos, des de guies per fer passejades pel Pirineu, Montserrat, els Alps i un llarg etc.... a mapes de camins quasi inexistents.

Gaudiu de la Setmana Santa, fent esport!!

Ves al prestatge

03/04/2018 06:07h