GRAF 2018
GRAF 2018

Nova edició del GRAF, la trobada centrada en el còmic d’autor i l’edició independent, on tenen cabuda editorials independents, col·lectius d’autoedició, artistes gràfics i fanzines.

GRAFBCN comptarà amb una variada selecció de xerrades, presentacions, taules rodones, tallers per totes les edats i concerts. Amb la presència de veterans com Horacio Altuna o Rubén Pellejero, autores destacades de la novel·la gràfica espanyola com Quan Zhou, Pablo Ríos, Luis Bustos, Anabel Colazo o Albert Monteys, autors que triomfen als EE.UU com David López, Natacha Bustos i Jorge Fornés, i nous rostres de l’autoedició com Marta Cartu, Carlos González-Boy o Bárbara Alca. Destacant la sessió oberta del Club de Lectura de Còmic de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra amb la presència de Luis Bustos, conduïda per Gerardo Vilches.

La Biblioteca disposarà d’un espai de lectura durant tot el cap de setmana on podrà consultar-se part del seu fons especialitzat que compartirà un any més amb la MicroTBOteca (IDECómic).

El cartell d’aquesta edició ha estat a càrrec de l’autora Nadia Hafid, que també participarà com invitada al programa d’activitats.

Consulteu la guia de lectura que la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra ha realitzat en motiu d'aquest esdeveniment en aquest enllaç.

Visiteu http://grafcomic.com/ per consultar al detall tot el programa d’activitats, llistat d’expositors, així com, les sessions de signatures dels autors i de les autores que participaran a l’esdeveniment.

Segueix i comenta l’activitat a les xarxes socials amb el hashtag #GRAFBCN2018

2, 3 i 4 de març

Recinte Fabra i Coats (Sant Adrià, 20)

Entrada: 1€

26/02/2018 12:15h