Esport i salut
Esport i salut

El 10 d’octubre es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. Hi ha millor manera de celebrar-ho que fent esport?

Tothom està d’acord que la pràctica de l’esport contribueix a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones que el practiquen. El benefici que comporta l’esport són molts, alguns relacionats amb la salut física, d’altres amb la salut mental i per últim, també hem de destacar grans beneficis socials ja que l’esport permet obrir espais de relació i comunicació entre els participants i amb la societat en general.

L’esport és un instrument d’inclusió social i de treball en l’educació en valors. La inclusió és un procés que assegura que totes les persones tinguin les oportunitats i els recursos necessaris per participar plenament en la vida econòmica, social i política. I en aquest procés l’esport actua com a motor i catalitzador, és una eina que facilita la cohesió social i l’adquisició d’hàbits saludables.

L’esport pot ajudar-nos a descobrir moltes de les capacitats i habilitats que ens fan humans, i també a potenciar valors propis d’una societat solidària, sense discriminació, respectuosa amb les persones, l’entorn, com són l’esforç, la cooperació i la constància.

Vés al prestatge d'esports

10/10/2017 08:33h