Temps de Flors
Temps de Flors

Author: Pep Gelis

La 62a edició de Girona, Temps de Flors arriba enguany amb més projectes i més espais per visitar respecte la passada edició. Del 13 al 21 de maig es podrà passejar per un total de 195 projectes distribuïts en un total de 156 punts al llarg de l’itinerari floral. Es tracta de 16 projectes i 22 punts més que en l’exposició del 2016. 


Alguns dels nous espais que tindran projecte floral en aquesta edició seran el camí del Calvari i la muntanya de la O, on es posaran en valor els elements patrimonials i naturals d’un camí de prop de 3 km de passeig; el refugi antiaeri del jardí de la Infància, on es podrà veure la proposta A través de l’espill, amb un joc de miralls i flors que evocaran la memòria històrica dels gironins; el pont de Sant Agustí, que participa a la mostra i s’uneix així als cinc altres ponts que travessen l’Onyar i que són part del recorregut floral; la plaça de Calvet i Rubalcaba o l’avinguda de Ramon Folch. 
Enguany alguns dels projectes que es podran veure durant els nou dies del festival estan centrats en la crisi dels refugiats. De manera espontània, diversos artistes i creadors han proposat obres vinculades a aquesta temàtica. Concretament, es podran veure dos projectes al mirador de les Dones i un altre al centre de la ciutat. 

 

 

08/05/2017 15:22h