Enciclopèdies i diccionaris generals

Selecció de webs(20)
No hi ha resultats
Recopilació de vídeos trets de diferents fonts recomanats en tot cas per a nens.
Mienciclo Hispánica Universal és una base de dades d'informació general en idioma espanyol que recull la informació d’una selecció de diverses obres de referència de prestigioses editorials, realitzada per un ampli equip d’experts, amb la...
Selecció de recursos per a l'aprenentatge de les llengües. Recursos generals (portals específics de les universitats, traductors, cursos, etc.) i recursos per a idiomes concrets. Realitzat per la Bib. La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat.
Selecció de recursos molt exhaustiva: Recursos per a la traducció, diccionaris de la llengua, diccionaris especialitzats per matèries, recursos per a l'autoaprenentatge. La selecció de diccionaris especialitzats és molt completa i abasta gairebé...
Portal enciclopèdic de l'Editorial Santillana.
Informació sobre qualsevol esdeveniment històric des dels orígens de l'Univers i la Terra fins al dia d'avui amb textos de prestigiosos historiadors.
Articles sobre malalties, símptomes, lesions, procediments quirúrgics. Vídeos i multimèdia. Cerca per índex alfabètic i índex temàtic.
Diccionari de la llengua de signes amb vídeos i àudios.
Web que dóna accés a la Gran Enciclopèdia Catalana i al Gran Diccionari de la Llengua Catalana.
Diccionaris en imatges sobre diferents temes quotidians.
Diccionari temàtic (continguts agrupats per temes) i visual (cada paraula té la imatge de referència). Facilita l'aprenentatge del vocabulari i la comprensió lectora a l'alumnat d' infantil i primària, especialment pels que tenen dificultats:...
La enciclopèdia Viquipèdia amb contingut adaptat a nens i joves.
Base de dades de contingut científic de l'àmbit hispànic. Multidisciplinària, amb predomini de les humanitats i ciències socials. Conté articles de revista, tesis, llibres, ressenyes bibliogràfiques. Accés al text complet sempre que és possible.
Definicions, exemples, locucions i frases fetes. Equivalències en castellà, anglès, francès i alemany. Conté quatre diccionaris bilingües inversos: castellà-català, anglès-català, francès-català i alemany-català.  
Plataforma lliure de codi font obert per a la traducció automàtica de les llengües.
Segona edició del diccionari editat per de l'Institut d'Estudis Catalans. 
Accés a l'article complet del diccionari i a la resta d'informacions lingüístiques. 
Versió en línia de la 9a edició del Diccionari de l'Acadèmia Francesa. Camps d'informació sobre el mot cercat.
Consta d'un cercador d'informació lingüística que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana.
Diccionari monolingüe d'anglès. A més de la definició inclou sinònims, paraules relacionades, etimologia, pronunciació, traductor anglès-castellà, diccionari visual i de medicina. 
Tornar