Espanya

- Guies de lectura (5)
Milers de persones s'apilen a les fronteres de Grècia i Macedònia cercant les escletxes d'una Europa blindada, confiant trobar una fuita d'humanitat en un continent immisericorde. El Dret d'asil és paper mullat per la pluja que enfanga els...
En aquesta 11a edició de la Viatgeteca hem creat una guia de novetats on hi apareixen les guies de viatge més destacades que hem adquirtit per la Viatgeteca Fest , aquesta primera edició de la trobada viatgera per celebrar una passió...
http://issuu.com/bibliotecaviladecans/docs/espa_a
Rutes històriques, a peu, en cotxe, rutes per fer amb nens. Disposem d'una gran varietat de guies de viatges de totes les províncies d'Espanya.
Quadre de Francisco de Goya (Fuendetodos 1746 - Bordeus 1828) titulat Duelo a garrotazos (1820-1823).
- Selecció de webs (15)
Balnearios de España
Mitjana (0 Vots)
L'Associació nacional de balnearis ANBAL oferix informació dels balnearis d'Espanya, les seves aigües i els tractaments que hi fan. Té un cercador, permet la reserva, informa d'ofertes i del termalisme social
Camino de Santiago
Mitjana (0 Vots)
Guia del Camí de Santiago. Informació pràctica de les etapes amb els albergs i els monuments al llarg de la ruta tant per fer en bici com caminant. Notícies, consells i un fòrum. 
Caminos naturales
Mitjana (0 Vots)
Informació, mapes i descarregues per a GPS dels Camins Naturals d'algunes comunitats de l'Estat Espanyol per a fer el recorregut a peu, en bicicleta.
Portal que engloba diferents base de dades: "Turistur", "Legistur", "Revistur", "Títulos revistas", "Carteles turísticos" i "Folletos turísticos".
Ecoturismo
Mitjana (0 Vots)
Recull dels millors llocs d'Espanya i Amèrica llatina per a la pràctica de l'ecoturisme. Inclou informació d'allotjaments, activitats, agroturisme, rutes i gastronomia.
Veure'n més