Cortázar de la A a la Z

Cortázar de la A a la Z :

Tres Cantos : Alfaguara, 2014

Enginyosa biografia de l'escriptor de Rayuela, Julio  Cortázar, que juga amb el lector com Cortázar ho feia amb les paraules. Un diccionari de la A a la Z? Un àlbum il•lustrat? Una biografia? Cortázar de la A a la Z: un álbum biográfico invita al lector a conèixer a Julio Cortázar i la seva obra a partir de fotografies comentades; records dels que varen ser els seus amics; imatges de les primeres edicions dels seus llibres; reproduccions de manuscrits i mecanoscrits originals; textos acompanyats d'objectes i quadres de l'escriptor; papers escrits per ell encara inèdits i publicacions en diaris i revistes.
 
Aurora Bernárdez (traductora, vídua i hereva universal de l'obra de Cortázar), Carles Álvarez Garriga (crític literari i amant dels llibres de l'escriptor) i Sergio Kern (historietista, il·lustrador i poeta) en són els responsables. 
 
Una Boníssima, Imprecisa, Original, Genial, enRevessada, Ambiciosa, Fidel, Interessant i Àgil lectura que ens aproxima a l'escriptor i a l'home. Cortázar de la A a la Z: un álbum biográfico  és més que un collage de papers, imatges i paraules de la vida de Cortázar ordenats de la A a la Z. És l'Abc de la vida d'un escriptor que va ser capaç de crear un estil propi.

Més informació:
Recomanat per Bib. Vapor Badia. Sabadell
03/05/2016