Does it ring a bell?

Does it ring a bell?

Graham, Núria

[Barcelona] : El Segell del Primavera , DL 2017

Núria Graham va presentar a finals d’aquest passat 2017 el seu segon àlbum titulat “Does it ring a Bell?”, tot i que ja n’havia fet una preestrena al mes de setembre al Mercat de Música Viva de Vic.

Telonera de St. Vincent i Unknown Mortal Orchestra, la cantautora i guitarrista vigatana va debutar als 16 anys amb la maqueta "First tracks" (Halley Records). Dos anys més tard publicava el seu primer àlbum "Bird Eyes" (El Segell del Primavera), amb un gran reconeixement, i l’EP "In the Cave", el 2016, amb el mateix segell. Tots aquests treballs han deixat veure una artista madura, sincera i d’un talent brillant, que no li agrada que la cataloguin en un estil concret. 

Amb "Does it ring a Bell?" un disc transparent i sincer, la cantant expressa que és el treball més fosc, autobiogràfic i íntim que ha fet fins ara i fa servir l’expressió de “vomitada personal” per descriure els 10 temes que comformen aquest disc. 
En aquest treball, molt més lineal que l’anterior i cohesionat, Graham ens endinsa a una atmosfera fosca i captivadora on destaca la sensualitat i la delicadesa de la seva veu. 

 
 
 

Més informació:

Recomanat per Ariadna Esmarats. Bib. Joan Triadú. Vic

11/06/2018