Una Corte de rosas y espinas

Una Corte de rosas y espinas

Maas, Sarah J.

Barcelona : Destino, 2016

Una corte de rosas y espinas és la primera entrega d'una saga fantàstica de l'autora Sarah J. Maas. L'argument ens situa en un món dividit en diferents regnes governats pels immortals i poderosos “alts fae”. Un mur aparentment infranquejable separa aquest món de les terres humanes. La protagonista és la Feyre, una noia humana de dinou anys que, de forma involuntària, trenca un dels tractats ancestrals que existeix entre humans i immortals. Com a càstig, es veurà arrossegada a la terra dels immortals per la resta de la seva vida. Serà aleshores quan descobrirà que molts del rumors que sempre havia sentit sobre aquests éssers tan extraordinàriament poderosos no són del tot certs. 

D’alguna manera, l’autora ens transporta a una història basada en el mite de La Bella i la Bèstia: una història d’amor entre dos personatges oposats. Les barreres que en Tamlin, la bèstia, i la Feyre, la bella, hauran de superar no podran ser menystingudes. Evidentment el dolent de la pel·lícula, o dolenta en aquest cas, utilitzarà totes les seves males arts per aconseguir dominar el regne i destruir, de passada, la relació de la parella.  

Una història de malediccions, pactes secrets, romanticisme i també dolor que de ben segur farà les delícies dels amants d’exitoses sagues com Jocs de trons o Els jocs de la fam, per exemple. De moment, podem gaudir d’una segona i tercera part de la saga que s’anomenen Una corte de niebla y fúria i  Una corte de alas y ruina, respectivament. El 2015 es va anunciar que es portaria Una corte de roses y espinas a la gran pantalla.  
L’autora, la nord-americana Sarah Janet Maas,  va començar a escriure la seva primera novel·la amb només setze anys. Estem parlant de Trono de Cristal, la primera entrega d’una saga també d’un marcat caire fantàstic. Va tenir una repercussió tan significativa que fins i tot es va realitzar una sèrie de televisió basada en aquesta història.  
 

Més informació:

Recomanat per Bibliobús Tagamanent

12/06/2018