Lecciones de poesía para niños y niñas inquietos

Lecciones de poesía para niños y niñas inquietos

García Montero, Luis

Madrid : Visor Libros, DL 2016

La poesia ens envolta. La podem trobar al carrer, a la cuina de casa, en la gent a qui estimem, en el nostre gos, en les persones amb qui ens creuem. Només cal aprendre a mirar. Per a ser poeta, sobretot, cal aprendre a mirar. I és això el que ens transmet la lectura de Lecciones de Poesia para ninos y niñas inquietos, del poeta Luis García Montero.

No és un manual a l’ús per aprendre a escriure poesia. És un viatge apassionant que ens porta a gaudir i sentir-la. A pensar i interrogar-nos sobre el nostre món. Una mirada sobre l’art d’escriure envoltada de consells i curiositat, que ens parla sobre el temps, la paraula, la imaginació, l'escriptura, el poema. Un llibre indicat per a tothom, especialment per a tots aquells que volen sentir i veure el món amb ulls nous.
 
Luís García Montero (Granada, 1958) entre molts altres premis, se li han concedit els Premis Federico García Lorca de la Universitat de Granada (1980), Adonais (1982), Loewe de Poesia (1993), Premi Nacional de Poesia (1994), Premi Nacional de la Crítica (2003), Premi de la Crítica d'Andalusia (2008) i Premio Poetes del Món Llatí (2010).

Més informació:

Recomanat per Bib. Caterina Figureras. Tona

11/06/2018