Recomanació

Webos fritos :

Pérez, Susana

Tres Cantos : El País/Aguilar, 2013

Esteu avorrits/des de fer sempre el tradicional i clàssic pa de pessic? Si la resposta és afirmativa, us recomanem el llibre de la Su, Susana Pérez, reconeguda bloguera i apassionada de la cuina, i del seu marit Mc, Jesús Cerezo, apassionat de la fotografia i de l’art del bon menjar.

En aquest llibre trobareu un bon grapat de diferents i originals pans de pessic (salats, dolços, amb fruites, verdures, fruits secs, amb cervesa o begudes refrescants...) que es poden fer amb ingredients senzills i sense massa desemborsament econòmic. Hi ha un capítol amb receptes per a persones amb intoleràncies alimentàries i també un altre amb una selecció de les millors salses i cremes casolanes d’acompanyament.   

Les receptes no només són explicades a la manera tradicional, sinó també estan adaptades a alguns tipus de robots de cuina. 

Tot explicat de manera clara i senzilla, amb interessants trucs i consells per aconseguir un pa de pessic realment perfecte i diferent. I, gràcies a unes bones fotografies, podem fer-nos una idea bastant realista dels resultats que obtindrem. En definitiva, un llibre, sense dubte, molt pràctic, per fer-lo servir, gaudir-lo i amb fotografies de veritat!.

Més informació:

Recomanat per Bib. Els Safareigs. Sabadell.

16/03/2022