Recomanació

Pastelería

Magnier-Moreno, Marianne

Barcelona : Grijalbo, cop. 2015

Fidel al seu estil acurat, amb un disseny clar i entenedor i un recull de fotografies captades des de dalt, per no perdre’s cap detall de les receptes, la col·lecció Escuela de Cocina de l’editorial Grijalbo, ens presenta una de les seves darreres obres: Pastelería, de l’autora Marianne Margnier-Moreno, amb un recull de deliciosos postres, explicats de forma senzilla, així com un seguit de conceptes bàsics i trucs que fan que la realització de les receptes sigui d’allò més fàcil.

Després de l’èxit obtingut amb la seva anterior obra (Pastelería: 70 recetas ilustradas paso a paso – 2008 -), l’autora repeteix la fórmula que tan bons resultats li ha donat, utilitzant el mateix format i el mateix fotògraf – Frédéric Lucano – el qual es mereix una menció a part, perquè és d’aquells professionals capaços de donar la sensació de vida a una imatge estàtica.

Marianne Magnier-Moreno va estudiar cuina al seu país d’origen, França, on va obtenir el CAP (Certificat d’Aptituds Professionals). Posteriorment va obtenir un DEUG (Diploma d’Estudis Universitaris Generals) en Dret.

Aquesta jove escriptora de cuina, que no és gaire coneguda al nostre país, també treballa com a consultora culinària en programes de ràdio, i amb anterioritat també havia treballat a restaurants de Nova York i França (país on actualment resideix).

Malauradament, de totes les seves obres editades, només s’han traduït tres en llengua castellana. Afortunadament, però, disposem d’elles al Catàleg Aladí de la XBM.

Més informació:

Recomanat per Bib. Vicente Aleixandre. Badia del Vallès.

01/04/2019