Recomanació

Com s'esbrava la mala llet

Carré-Pons, Antònia

Barcelona : Club Editor, 2018

La vellesa sempre ha estat vista d’una manera diferent a cada cultura però és actualment, a causa de l’augment de l’esperança de vida, quan aquest col·lectiu està generant una major visibilitat en la societat.
I és aquesta etapa de la vida la que aborda l’Antònia Carré –Pons en aquestes vuit històries. És el primer  llibre de relats de l’autora que fins ara ha conreat diferents gèneres com la novel·la, novel·la juvenil i la poesia.

Amb un gran sentit de l’humor es tracten temes com el sexe, la seducció, la infidelitat, els flirtejos que, en principi, són tabú per a la tercera edat.
L’autora fuig de d’una imatge edulcorada d’aquesta “edat daurada” i ens mostra una variada galeria de personatges que al cap i a la fi  són homes i dones que afronten la seva vellesa  i la decadència  que comporta.  Es clar que hi ha un canvi substancial  en la manera de viure, però   la personalitat i la manera de fer encara juguen un gran paper. No totes les persones són iguals i no tots arriben en les mateixes condicions.

Aquest llibre és realment un delícia que ens traurà un somriure en alguns casos  o bé ens arribarà al cor en fer-nos recordar situacions viscudes per nosaltres mateixos o per algun del nostre entorn més proper.
 

Més informació:

Recomanat per Manuela Navarro. Bib. Central. Cerdanyola del Vallès.

26/03/2019