El Envío

El Envío

Fitzek, Sebastian

Barcelona : Ediciones B, 2018

Sebastian Fitzek és un escriptor alemany, nascut a Berlin l’any 1971, que va estudiar dret i es va especialitzar en drets d’autor. Després va treballar com a periodista, on destacà en diferents programes a la ràdio, també exercí com a editor i director, ha desenvolupat programes de televisió i és soci d’una consultoria per programes radiofònics.

El primer llibre que va publicar va ser Teràpia, Premi Friedrich Glauser. És un thriller psicològic que va ser un bestseller. Moltes de les seves novel·les s’han portat al cinema i la televisió. Autor traduït a més de vint idiomes. Altres obres destacades són "Pasajero 23",  "El Experimento" o "El Proyecto Joshua".
És l’autor de thrillers amb més èxit a Alemanya.

La psiquiatra Emma Stein no s’ha recuperat de la violació soferta a un hotel. Ha estat  la tercera víctima d’un psicòpata assassí conegut com “El Perruquer”. Tot i que escapà amb vida pateix seqüeles psicològiques que li impedeixen sortir de casa. Uns mesos més tard el carter li fa acceptar un paquet per a un veí al que no coneix . A partir d’aquest moment la seva vida es converteix en un malson.

Thriller psicològic ple de dinamisme. Bona barreja de bogeria, suspens i  intriga. L’autor sap mantenir la tensió fins al final. 
Apassionant novel·la de suspens, atrapa i engantxa des del començament fins al final. Capítols curts que afavoreixen una lectura ràpida. Amb continus salts en el temps i girs imprevistos cada vegada penses que el final serà diferent. Però pensis el que pensis el final t’acabarà sorprenent.

Més informació:

Recomanat per Bib. Can Casas. Llinars del Vallès.

15/07/2019