Recomanació

Egosurfing

Ramis, Llucia

Barcelona : Destino, 2010

"Egosurfing", guanyadora del Premi Josep Pla de narrativa 2010, és la segona novel·la de l’escriptora i periodista mallorquina, Llucia Ramis.
El seu debut al món de la literatura va venir de la mà de l’obra "Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys" (2008) i ja apuntava maneres, amb un estil molt personal.

En aquesta ocasió, Llucia Ramis crea una història a partir d’un fet fortuït que estableix diferents vincles entre els nostres protagonistes. Què poden tenir en comú una escriptora de llibres d’autoajuda anònima, una periodista sensacionalista i un publicista vingut a menys i acusat de violència masclista per la seva ex? Una bossa d’escombraries podria ser el nexe d’unió.

Així mateix, aquest llibre també ens convida a reflexionar sobre els canvis que estem vivint des de fa un temps: una societat marcada per la immediatesa, la falta de compromís, la sol·licitud, el culte a l’individu o la importància de la imatge creada a través de les xarxes socials. De fet, Egosurfing és la paraula que s’utilitza per referir-nos a l'acció de navegar per Internet buscant informació sobre nosaltres mateixos.

Voleu saber una miqueta més d’aquestes històries? No ho dubtis i atreveix-te a endinsar-te en el peculiar món de na Rut, en Teo, n’Amedeo o na Sophie. Membres de la Generació X, fins i tot, millennials, segur que veieu reflectida una petita part vostra en aquest llibre.

 
 
 

Més informació:

Recomanat per Bib. Vapor Badia. Sabadell

02/12/2019