Recomanació

The Deuce. Primera temporada completa

Madrid : Twentieth Century Fox, cop. 2017

Els creadors de "The wire" i "Treme", David Simon, George Pelecanos i Richard Price presenten aquesta sèrie d’HBO, un drama que es desenvolupa a Times Square durant els anys setanta, quan freqüentaven la zona prostitutes, pinxos, drogoaddictes i tota mena de personatges dels baixos fons, en contrast al lloc reciclat per turistes en el qual l’han convertit en l’actualitat.

L’argument gira al voltant del naixement de la indústria del porno a Nova York, un negoci que partint d’una marginalitat total va arribar amb el temps a generar milions de dòlars. Tanmateix, és molt més. Com podreu endevinar pels seus autors, la sèrie presenta un entramat d’històries personals superintenses, carregades de drama i autenticitat, una posada en escena i guió fenomenals, i grans personatges a l’estil The wire (hi apareixen diversos actors de la sèrie).

Primera temporada de "The Deuce", vuit episodis per capbussar-se a la història recent de Nova York i descobrir tota la brutícia que s’amaga darrera les llums de neó. Això sí, sense oblidar-se de les paraules del Curtis Mayfield als títols de crèdit: (Don’t worry) If There’s a Hell Bellow, We’re All Going to Go, o sigui: No us preocupeu, si hi ha un infern a sota, tots nosaltres hi anirem. La segona temporada s’estrena al setembre.


 

Més informació:

Recomanat per Francesc Pujol. Bib. Can Casacuberta. Badalona.

21/11/2018