Recomanació

Una Librería con magia :

Montasser, Thomas

Madrid : Maeva, 2015

Thomas Montasser, agent literari a Munich, ha complert un dels seus somnis amb la publicació d' Una librería con màgia, on ha pogut mostrar-nos el poder i la màgia dels llibres, de les seves històries i de les llibreries.

Narració amena és un homenatge a totes les llibreries i llibreters coneixedors del seu ofici i de les històries que poblen les seves prestatgeries i que intenten transmetre amb entusiasme als seus clients.

La Valerie, neboda de la desapareguda Charlotte, propietària de la llibreria Ringelnatz.Co.; es troba davant un gran repte.
Ella llicenciada en econòmiques he de fer-se càrrec del negoci de la seva tieta i sembla que no és un negoci gaire prometedor economicament.
Així que es planteja inventariar tot el que hi ha per poder liquidar el negoci, però conforme  va descobrint el fons que contenen els prestatges es va endinsant de nou en la lectura d’obres que van des de Kafka  a Dickens i que l’atrapen com a lectora.
Es trobarà molt bé a la llibreria, es relaciona amb els veïns del barri, amb els lectors/clients que entren a regirar els prestatges, fins i tot llegirà fragments de novel·les i poesia a la Grissalla, una rata de llibreria.

La lectura d’aquesta novel.la ens portarà a descobrir un llibre inacabat que en realitat esdevé l’enigma que ens cal resoldre per poder entendre la història de la Charlotte i la Valerie.
 

Més informació:

Recomanat per Bib. Miquel Martí i Pol. Sant Joan Despí

29/05/2019