Recomanació

Inmune a ti

Kennedy, Elle

Barcelona : Alfaguara, 2016

La tercera entrega de la trilogia #KissMe segueix amb les vides dels joves protagonistes d'aquesta sèrie de novel·les juvenils on conflueixen les relacions de parella, els desamors, l'amistat, la fidelitat a un mateix, l'empatia, les pors, les relacions amb els pares, els problemes amb les drogues i l'alcohol... en resum, els temes actuals que interessen als joves.
 
Elle Kennedy és una autora nascuda a Canadà que es va graduar en Lletres Angleses per la Universitat de York el 2005 i des de llavors ha anat consolidant la seva carrera literària amb una trentena de novel·les de temàtica amorosa des de diferents gèneres: com suspens o novel·la eròtica. És considerada una autora bestseller segons The New York Times, el diari USA Today i el Wall Street Journal.
 
Aquesta tercera part està protagonitzada per Allie, una noia que està passant per un moment difícil després de trencar amb la seva parella i que té un embolic amb el trencacors de la universitat. Ella decideix que només ha estat un moment de debilitat però en Dean Di Laurentis no està d'acord i farà tot el possible per aconseguir que Allie el prengui seriosament.

Un dels punts forts d'aquesta sèrie és la relació amb cada volum de la col·lecció. Cada part es pot llegir perfectament per separat perquè té un principi i un final on hi han uns protagonistes clars però a la vegada, cada volum ens mostra uns personatges que estan relacionats entre ells, els nois, al formar part de la mateixa colla i que conviuen en el mateix pis. Cada part tracta també temes importants per als joves com el bullying, l'amistat, la relació, a vegades difícil, amb els pares, la responsabilitat de fer-se gran, les relacions amoroses...tot plegat i la narració fresca i àgil de l'escriptora fan que siguin molt recomanables per a joves.


Més informació:

Recomanat per Marta Camps. Bib. El Safareig. Capellades.

30/10/2018