Recomanació

Menja bé, juga millor :

Arranz, Laura Isabel

[Barcelona] : Profit, setembre de 2019

Sabíeu que els vuit aliments més top en l’esport són els cereals integrals, el pa, el plàtan, la fruita seca i les llavors, la civada, l’alvocat, el iogurt i la xocolata negra? La professora Laura Isabel Arranz ens explica en aquest llibre la rellevància d’aquests vuit aliments i també moltes altres informacions nutricionals per a la pràctica esportiva d’infants i adolescents, que pot ser molt útil perquè els pares i mares coneguin i puguin planificar, de manera senzilla i convenient, l’alimentació dels fills que practiquen algun esport.

L’autora és doctora en alimentació i nutrició, farmacèutica i dietista-nutricionista. Està especialitzada en nutrició, obesitat i dolor crònic, és autora de diversos llibres, fundadora del projecte “Guanya Nutrició” i creadora de la pàgina web “Dieta Lògica i alimentació Emocional” que promou l’alimentació saludable des del plaer de menjar.

En el llibre descobrirem quins són els aliments més adients i quins s’han d’evitar, i com planificar correctament els menús diaris segons les activitats dels petits i joves esportistes. A la part final hi trobarem una bona colla de receptes de cuina, atractives i saboroses ( i de fàcil digestió) per a tots els àpats del dia, i un apèndix per als curiosos que volen saber-ne més.

En definitiva, és una bona guia pràctica per ajudar a planificar de manera fàcil l’alimentació saludable dels fills esportistes i la de tota la família.

Més informació:

Recomanat per Neus Capdevila de la  Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa

15/03/2022