Recomanació

La última copa

Schreiber, Daniel

Barcelona : Libros del Asteroide, 2020

Daniel Schreiber és escriptor i periodista. Degut a la seva feina ha viatjat arreu del món i ha assitit a multitud d’esdeveniments; ha dut una vida que a molts els podria semblar envejable. Durant molt de temps, però, va viure condicionat per l’alcohol sense que ningú el consideres alcoholic.
La última copa és un assaig sobre l’alcohol, sobre el hàbits de consum i sobre l’acceptació del seu ús en la societat, però també és una història personal. La del propi autor i la seva lluita per reconeixer-se com a alcoholic i rehabilitar-se.

El més interessant d’aquesta obra es que planteja preguntes i, sobre tot, que convida a reflexionar sobre la propia opinió. És interessant la reflexió que fa algú que n’ha abusat de l’alcohol reconeixent-se a sí mateix com a un alcoholic funcional. La combinació del relat personal i assaig fa que aquest llibre es llegeixi de manera àgil. 

Us convidem a llegir aquest llibre, tant si us agrada beure com si no, i compartir durant una estona la reflexió sobre què considerem adequat o no a la societat, sobre la nostra pròpia cultura, sobre com vivim i com bebem.

Més informació:

Recomanat per Bib. Can Baratau. Tiana

19/08/2022