Recomanació

El Italiano

Perez-Reverte, Arturo

Madrid : Alfaguara, septiembre de 2021

L’escriptor, periodista i acadèmic de la llengua espanyola Arturo Pérez-Reverte ens delecta en aquesta ocasió amb una novel·la plena d’emoció, però també de mar i de guerra. 
L’autor, que ens ha captivat amb sagues literàries ambientades en diferents èpoques de la història amb personatges aventurers d’enorme èxit, ens trasllada ara als anys 1942 i 1943 en plena Segona Guerra Mundial. 

Basat en fets reals, el lector queda atrapat de principi a fi en aquest relat impressionant que es desenvolupa a la Badia d’Algeciras on uns bussos de combat i una llibrera en són els protagonistes principals. 

Catorze vaixells aliats foren atacats per una unitat italiana d’elit anomenada Decima Flottiglia Mas on els seus nuotatori d’assalto pujats a torpedes tripulats dugueren a terme missions gairebé suïcides plenes d’adrenalina i valentia per enfonsar-los. El destí fa que un d’aquests bussos sigui socorregut per una llibrera; és aquí on comença una meravellosa història d’amor plena d’intriga i perill. 

Una vegada més Pérez-Reverte ens atrapa en aquesta magnífica història on l’autor combina el relat històric a què ens té acostumats amb aventura, passió i amor. 
No podreu deixar de llegir-lo fins al final.

 

Més informació:

Recomanat per Gervasia Martínez. Bib. M. Serra i Moret. Pineda de Mar.

02/08/2022