Recomanació

Vegetarianos concienciados :

Martínez Argüelles, Lucía

Barcelona : Paidós, noviembre de 2018

Cada vegada són més els que segueixen una dieta vegetariana, i l'entorn, a poc a poc, s'hi està tornant més amable. Però actualment ens assetgen nous perills derivats d'una indústria alimentària disposada a vendre els seus productes vegetarians ultraprocesats, i ens trobem davant situacions devant les quals trobar una opció vegetariana (i saludable) es converteix en un autèntic suplici. Sopars d'empresa, diumenges a casa dels sogres, l'aniversari del/de la millor amic/ga... I ara, què en menjo?

Lucía Martínez, autora del bloc dimequecomes.com, amb molta informació sobre alimentació saludable i un apartat específic dedicat a la dieta vegetariana, ens presenta Vegetarianos conscienciados, un manual de supervivència imprescindible per seguir una dieta vegetariana saludable sense haver de renunciar a cap pla prèviament dissenyat i , a més, per carregar-se d'arguments i lluitar contra la desinformació. 

Perquè no és fàcil viure envoltat de raons, però no és tan difícil sobreviure si saps com.

Ple de consells per sobreviure a casa i fóra d'ella (sí, amb els més petits també), aquest llibre es convertirà en el manual de referència per a tot aquell que hagi decidit seguir una dieta vegetariana i a la porta d'entrada perfecta per als que encara dubten sobre la seva viabilitat.

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

19/06/2019