Recomanació

Un Trabajo a tu medida

Rodríguez Limia, Mònica

Barcelona : Plataforma Editorial, enero de 2019

T'han dit alguna vegada allò de «serà molt difícil que trobis feina en aquest sector», «per què faràs aquesta carrera si no té sortides laborals?» o el clàssic «ja tens una edat, per què deixaràs una feina segura i et complicaràs ara la vida només per seguir una vocació»?

Penses que perquè "ets de lletres" no entendràs els números d’un negoci, o que no és possible tenir principis i valors i crear un projecte rendible que et permeti tenir una bona qualitat de vida?

Aquest llibre és per als qui, com l'autora, volen complir els seus somnis, ser feliços amb el seu treball i sentir-se còmodes en anar a l'oficina sense patir pels diners. Per als qui, tot i la dificultat que pugui resultar-ne, desitgin donar un canvi de rumb a la seva vida i assolir els seus objectius.

Un Trabajo a tu medida  et dóna les claus perquè aconsegueixis un canvi de mentalitat que et permeti emprendre amb confiança, des d'una base realista però amable, ja sigui per a aconseguir créixer com a persona i com a professional fent el que de veritat t'agrada i sentir-te a gust amb la teva feina, o creant el teu propi negoci.

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

20/06/2019